خرید بک لینک

.تلگرام را اجرا کنید. وارد صفحه Settings و سپس بخش Privacy and Security شوید.
۲: در قسمت Privacy گزینه Groups را انتخاب کنید.
۳: گزینه My Contact را انتخاب کنید. پس از انجام این مراحل فقط افرادی که در لیست مخاطبانتان هستند قادر خواهند بود به گروه یا کانالهای مختلف دعوتتان کنند.
برای جلوگیری از دعوت به گروه یا کانال توسط مخاطب مورد نظرتان وارد بخشNever Allowشوید و اسامی افراد موردنظر را وارد کنید.


منبع: مکعب جادویی

https://t.me/magicube

برچسب: نویسنده: میلاد باقری تاريخ: شنبه 7 اسفند 1395 ساعت: 23:42

صفحه بندی